Vin med egen etiket

Vin med egen etiket

Vin med din egen etiket er en unik metode til at profilere dit firma, din butik, et jubilæum, en begivenhed eller måske en lokal seværdighed. Mulighederne er uendelige. Kom med dine ideer, så fører vi dem ud i livet.

Bestilling og levering
Det er ganske enkelt. Du skal aftage minimum 72 flasker vin med din egen etiket, så leverer vi fragtfrit. Normalt skal vi bruge 8 dage fra skriftlig godkendelse af etiket, til vi leverer vinen.

Layout
Det eneste vi behøver fra dig er et logo eller et foto, hvorfra vores grafiske afdeling udarbejder et layout til din etiket. Det er inkluderet i prisen.

Etiketter i fin form
Vi kan lave konturskårne etiketter i spænd­ende former og højglans. Du behøver derfor ikke længere nøjes med en traditionel firkantet papiretiket, men kan f.eks. få etiketten med afrundede hjørner, buet i toppen, to-delt, rund eller trapez-formet. Der er selvfølgelig også mulighed for at få en bag­etiket på vinen. Her kan f.eks. være oplysninger om butikken, begivenheden eller noget helt andet og selvfølgelig også en beskrivelse af vinen.

Flere etiketter?
Har du flere forskellige etiketter til den samme variant, skal du skrive hvilken etiket der skal benyttes i bemærkningsfeltet til sidst i bestillingen.


Har du spørgsmål?
Så står vores salgs team klar og er gerne behjælpelige med eventuelle spørgsmål. Du finder kontaktoplysningerne her.